Floor draait om online begeleiding. En snel contact leggen met je mentor is eenvoudig te doen via de chat. Maar soms is het handiger om je mentor ook echt te spreken.

Daarom kun je via Floor ook videobellen met je mentor. Je hoeft hiervoor niets te installeren, maar hebt wel een microfoon of webcam nodig. Je kunt ook gebruik maken van je telefoon of tablet, want daar zit vaak al een microfoon of camera in.

Hoe het videobellen precies werkt? Dat leggen we je hieronder uit.