Floor toevoegen aan je bladwijzers is een handige manier om snel weer ingelogd te zijn in Floor. Volg de onderstaande stappen om Floor toe te voegen aan Firefox

Allereerst bezoek je de Floor website met je Firefox browser; www.floorhelpt.nl. Vervolgens kun je op twee manieren Floor toevoegen aan je bladwijzers;

1. Via een sneltoets; Je kunt dit doen door op Windows tegelijkertijd de "ctrl" knop en de letter "d" in te drukken (ctrl + D). Of voor op Mac tegelijkertijd de "cmd" knop en de letter "d" in te drukken (cmd + D).
  2. Via een knop;  Je kunt ook op de ster aan het einde van de zoekbalk/adresveld te klikken (zie hieronder). Dan wordt de website ook direct toegevoegd aan je bladwijzers.

Ik zie Floor niet staan. Wat nu?

Zie Floor niet direct bij je bladwijzerbalk staan? Zorg dan dat je bladwijzerbalk zichtbaar is.

Hiervoor klik je op het menu Beeld aan de bovenkant van het scherm, ga je omlaag naar Werkbalken en selecteer je Bladwijzerwerkbalk

Nu is je bladwijzerwerkblak zichtbaar en kun je makkelijker bij Floor komen.