Floor toevoegen aan je favorieten is een handige manier om snel weer ingelogd te zijn in Floor. Volg de onderstaande stappen om Floor toe te voegen aan Safari

Allereerst bezoek je de Floor website met je Safari browser; www.floorhelpt.nl. Vervolgens zorg je ervoor dat de bladwijzerbalk van Safari zichtbaar is door;

1. Via het menu; Ga naar "Beeld", kies vervolgens "Maak favorietenbalk zichtbaar".
  2. Via een sneltoets; Druk tegelijkertijd de "command" knop, de "control" knop en het cijfer "1" in (cmd + ctrl + 1) om de favorietenbalk zichtbaar te maken.

Vervolgens klik je op het "slimme zoekveld" en sleep het adres naar de "favorietenbalk". Nu is je favorietenbalk zichtbaar en kun je makkelijker bij Floor komen.