Floor toevoegen aan je bladwijzers/favorieten is een handige manier om snel weer ingelogd te zijn in Floor. Volg de onderstaande stappen om Floor toe te voegen aan Opera

Allereerst bezoek je de Floor website met je Opera browser; www.floorhelpt.nl. Vervolgens kun je op twee manieren Floor toevoegen aan je favorieten;

1. Via een sneltoets; Je kunt dit doen door op Windows tegelijkertijd de "ctrl" knop en de letter "d" in te drukken (ctrl + d). Of voor op Mac tegelijkertijd de "cmd" knop en de letter "d" in te drukken (cmd + d).
  2. Via een knop;  Je kunt ook op "het hartje" aan het einde van de zoekbalk/adresveld te klikken (zie hieronder). Dan wordt de website ook direct toegevoegd aan je bladwijzerbalk.

Ik zie Floor niet staan. Wat nu?

Zie Floor niet direct bij je favorieten staan? Zorg dan dat je bladwijzerbalk zichtbaar is.

Hiervoor klik je op "Bladwijzers" in het menu en vervolgens op "Bladwijzers" . Nu is je bladwijzerwerkblak zichtbaar en kun je makkelijker bij Floor komen.