Floor toevoegen aan je favorieten is een handige manier om snel weer ingelogd te zijn in Floor. Volg de onderstaande stappen om Floor toe te voegen aan Microsoft Edge

Allereerst bezoek je de Floor website met je Microsoft Edge browser; www.floorhelpt.nl. Druk vervolgens op "de ster" aan het einde van de adresblak. Nu is Floor toegevoegd aan je favorietenbalk in Microsoft Edge.

Ik zie Floor niet staan. Wat nu?

Zie Floor niet direct bij je favorieten staan? Zorg dan dat je bladwijzerbalk zichtbaar is.

Je klikt hiervoor rechtsbovenin op het menu met de drie puntjes. Klik op "Instellingen" en klik op "Favorieten". Klik op de knop "Instellingen voor favorieten weergeven" en zet de schakelaar bij "Werkbalk Favorieten weergeven" aan.