Het hebben van een goed mentorprofiel zorgt ervoor dat nieuwe deelnemers sneller voor jou als hun mentor kiezen. In zowel de video als in je introductie heb je de mogelijkheid om jezelf uit te lichten. Maar je kunt ook een aantal van jouw unieke vaardigheden toevoegen aan je mentorprofiel! 

In dit artikel vertellen we je iets meer over het kiezen van unieke vaardigheden en wat je moet doen op het moment dat jouw unieke vaardigheid er niet tussen staat. 

Unieke vaardigheden toevoegen

Via je mentorprofiel kun je (maximaal) drie unieke vaardigheden toevoegen aan je mentorprofiel. Deze vaardigheden zijn - tijdens het kiezen van een mentor - direct zichtbaar voor een deelnemer en geven je de mogelijkheid om jezelf nog meer uit te lichten.

Je voegt via je mentorprofiel deze unieke vaardigheden toe in de volgende stappen;

  1. Zorg er allereerst voor dat je bent ingelogd
  2. Vervolgens kies je voor Mijn Account in het menu.
  3. Klik op Mijn mentorprofiel en scroll naar onderen.
  4. Hier zie je een lijst met meerdere vaardigheden waarmee je jezelf kunt uitlichten. Let erop dat je maximaal drie vaardigheden kunt kiezen. Kies dus bewust voor welke vaardigheden je wilt uitlichten.
  5. Klik vervolgens op "Opslaan". Nu zijn direct je unieke vaardigheden voor alle nieuwe deelnemers zichtbaar in Floor.

Wil je een unieke vaardigheid weghalen of aanpassen? Verwijder dan één van de vaardigheden (als je er al drie hebt) en kies een nieuwe vaardigheid. Vergeet vervolgens niet op opslaan te drukken

Mijn unieke vaardigheid staat er niet tussen. Wat nu?

Vanuit Floor hebben we een lijst opgesteld met een aantal unieke vaardigheden, die een aantal van onze mentoren bezitten. Maar het kan zijn dat wij jouw unieke vaardigheid niet hebben toevoegd. 

Wil je deze unieke vaardigheid aan Floor toegevoegd hebben? Neem dan contact op via de "hulp nodig" knop. Of via support@floorhelpt.nl en we voegen de vaardigheid toe aan de lijst.

Heeft u het antwoord gevonden?