Op het mentordashboard vind je jouw persoonlijke notificaties en de voortgang van je deelnemers. Hier leggen we je stap voor stap uit hoe het werkt.

Het notificatie-overzicht 

In het notificatie-overzicht vind je alle belangrijke gebeurtenissen rondom je deelnemers. Dit zijn bijvoorbeeld meldingen van nieuwe gewichtsmetingen, tevredenheidsscores of uitslagen van de wekelijkse SRBAI vragenlijsten

Ook krijg je suggesties over welke acties je kunt ondernemen op de voortgang van je deelnemers. En word je direct doorgelinkt naar de juiste pagina's.

Het blauwe bolletje

Het blauwe bolletje voor een notificatie betekent dat je deze notificatie nog niet gelezen hebt. Als je op de notificatie klikt, markeren wordt de notificatie als "gelezen" gemarkeerd. Dan verdwijnt ook het blauwe bolletje voor de notificatie. 

Door op een notificatie te klikken, brengt Floor je bij de pagina die gelinkt is aan de notificatie. Op deze manier kun je eenvoudig alle notificaties doornemen en de voorgestelde acties afronden. 

Archiveren van notificaties

Omdat het niet overzichtelijk is om alle notificaties de hele tijd zichtbaar te houden, is het mogelijk om een notificatie te archiveren. Je kunt een notificatie archiveren door op de "archiveerknop" in een notificatie. Hierna verdwijnt de notificatie van je overzicht.

Groeperen van notificaties

Omdat de activiteiten van deelnemers veel notificaties kunnen veroorzaken, groepeert Floor deze notificaties per deelnemer. Hierdoor behoud je altijd het overzicht en weet je wat er gebeurt. 

Alle notificaties van een deelnemer worden zichtbaar, wanneer je op "toon meer" klikt. 

Update ongelezen notificaties

Iedere ochtend (met uitzondering van het weekend) krijg je een e-mail met daarin een update over alle ongelezen notificaties van je deelnemers. Zo hoef je niet constant je dashboard te checken, maar blijf je toch op de hoogte van alle ontwikkelingen van je deelnemers. 

Het voortgangsoverzicht 

De tweede pagina is het voortgangsoverzicht van je deelnemers. Deze pagina is onderverdeeld in vier groepen; 

  1. Alle deelnemers: hier zie je al je deelnemers
  2. Nieuwe deelnemers: dit zijn deelnemers die de afgelopen dagen jou hebben gekozen als mentor. 
  3. Aandacht nodig: hier zie je deelnemers die de afgelopen dagen lage tevredenheidsscores of een lage score voor hun SRBAI vragenlijst hadden. 
  4. Afhakers: hier zie je deelnemers die de afgelopen dagen niet hebben ingelogd op Floor. 

Door deze twee pagina's geven we je meer overzicht in (1) wat er bij al je deelnemers gebeurt en (2) wie jou hulp het beste kunnen gebruiken. Zo wordt het begeleiden van deelnemers via Floor nog eenvoudiger.

Heeft u het antwoord gevonden?